Loading

SALTWATER

Saltwater’s headquarters align along a long corridor with several editing, music, sound and meeting departments. The strong presence and sheer surface area of the clean white walls invited us to use them for expansive artistically inspired installations. X-Ray apparati and neon tubes interact with the employees and customers to leave a lasting impression. Customized furniture, greenterior and smart lighting underpin the company’s zeitgeisty approach. We further dwelled on the agency’s will to steadily change by treating the space like an empty canvas - one that is always moving, always developing and transforming itself.

Client
Interior Design
Photography

Saltwater Films
VAUST
Harald Schaack

SALTWATER

Saltwater’s headquarters align along a long corridor with several editing, music, sound and meeting departments. The strong presence and sheer surface area of the clean white walls invited us to use them for expansive artistically inspired installations. X-Ray apparati and neon tubes interact with the employees and customers to leave a lasting impression. Customized furniture, greenterior and smart lighting underpin the company’s zeitgeisty approach. We further dwelled on the agency’s will to steadily change by treating the space like an empty canvas - one that is always moving, always developing and transforming itself.

Client
Interior Design
Photography

Saltwater Films
VAUST
Harald Schaack